Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

EL

Elektrikeropgave

EL-Installation

Har du brug for professionel hjælp til din el-installation? Vi tilbyder udførsel og rådgivning inden for alle slags elektrikeropgaver, herunder installation, vedligeholdelse og reparation af el-installationer.

Når vi kigger på dine el-installationer kigger vi altid efter 3 ting:

1. Vi kigger efter sikkerheden. Det er vigtigt at el-installationerne er installeret korrekt, så der er mindre risiko for brandfare og stød.

2. Vi har altid øje for energioptimerende løsninger, så du kan spare på miljøet og elregningen. Det er blandt andet LED-belysning eller smart home-løsninger, vi kan finde på at kigge efter.  

3. Det er vigtigt, at dine el-installationer er kompatible med husets systemer og enheder.

Kontakt os på mail eller telefon hvis du vil høre mere eller modtage et uforpligtende tilbud.

Energioptimering af dit hus eller bygning

Ønsker du at spare på din elregning og gøre din bolig mere energieffektiv? Vi tilbyder rådgivning og udførsel af el-opgaver inden for energioptimering.

Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med alt fra installation af energieffektive løsninger som f.eks. LED-belysning og solceller, til vedligeholdelse og reparation af eksisterende el-installationer.

Vil du høre mere om energioptimering af dit hus eller bygning? Så kontakt os uforpligtende enten for at høre mere eller få et konkret tilbud. 

Energioptimering hus

Vi hjælper med belysning og meget mere

Hos Blikas Facility Service tilbyder vi professionel udførsel og rådgivning inden for alle slags elektrikeropgaver. Uanset om du har brug for hjælp til installation, vedligeholdelse, reparation eller opgradering af dine elektriske installationer, kan vi hjælpe dig.

Læs mere herunder:

Du kan altid kontakte os med hensyn til spørgsmål eller tilbud. Brug gerne formularen nederst på siden .
Test af el installation

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her