Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

HANDYMAN

Står du som privat eller virksomhed og har brug for en handyman? Det kan enten være samling af nye møbler på kontoret, korrekt ophængning af billeder til den væg der skal fuldende stuen eller noget helt andet. Hos Blikas Facility Service udfører vi små som store handyman-opgaver i hele landet, vores lokale afdelinger sørger for at vi har professionel og hurtig service, uagtet din lokation. 

Vores handyman og multiservice kan håndtere enkeltstående opgaver, men kan også agere som din faste vicevært til dit behov udendørs og indendørs. Et tilbagevendende brug af vores handyman og multiservice vil betyde at du får tingene lavet som du ønsker, da den lokale medarbejder med tiden lettere vil kunne forstå og imødekomme dine behov og ønsker. Kontakt os

PROFESSIONEL SAMARBEJDE TIL DE SMÅ OPGAVER

Små opgaver kan hurtigt ophobe sig og udgøre en større indsats, både for private og erhvervsdrivende. Hos os ønsker vi at hjælpe med at håndtere de små opgaver, der hurtigt kan blive uoverskuelige eller nedprioriteret. Vi er lokalt tilstede og kan derfor varetage små som store opgaver, så din dårlige samvittighed overfor opgaverne, ikke begynder at påvirke humøret. Vi forsikrer korrekt udførsel af opgaven, hvor du stadig får en kort ekspeditionstid.

 

MANGLER DU EN HANDYMAN?

Hos Blikas Facility Service er vores handyman og multiservice opgaver vigtige. Vi hjælper vores kunder videre i hverdagen, ved at få styr på de mindre opgaver som enten opstår pludseligt, eller som har ophobet sig over tid. Når du henvender dig til os, hjælper vi med vurderingen af opgavens omfang, så du ender med at betale for den løsning der passer til dit behov.

Kontakt os på enten telefon 72 11 94 00 eller på kontakt@blikas.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Tømrer med boremaskine

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her