Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

SOLCELLER

ENERGIRÅDGIVNING PÅ SOLCELLER

Vi tilbyder energiforbedrende løsninger på solceller til private og erhverv. Solceller er godt for klimaet og i mange tilfælde, godt for elregningen. I overvejelsen omkring at få installeret solceller, er det vigtigt at tage hensyn til parametre som placering, elforbrug og formål. 

Hos Blikas Facility Service hjælper vi med rådgivning og montering af dine solceller. Vi har autoriseret personale og forhandler innovative løsninger som er bæredygtige og tager hensyn til dit behov.

Solceller kan installeres på mange overflader, her er den rette placering essentiel for at få det bedst mulige udbytte af investeringen. Vi hjælper med rådgivningen og monteringen af dine solceller. 

Du kan få inspiration til løsninger på solceller her.

SOLCELLER DER GIVER MENING

I valget af den rette løsning, for private og erhverv, er det vigtigt at tage hensyn til eventuelle installationer og løsninger der ellers er til stede. Vi har et bredt udvalg af faggrupper i vores organisation, der bidrager til en komplet løsning som understøtter din situation og behov. Den komplette løsning tager forbehold klimaet, sikkerheden og brugervenligheden, så du har et overblik over dit forbrug og din investering.

INSTALLATION AF SOLCELLER

Overvejer du en innovativ og professionel løsning, som skaber energiforbedring for klimaet og energiforbruget, så er vi det rette match. Vi hjælper med at installeringen og rådgivningen, så du får de rette moduler og installation. 

Hvis du ønsker et bæredygtigt, klimavenligt og moderne løsning, så kontakt os endelig på mail eller telefon herunder. 

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her