Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

BYGNINGSVEDLIGEHOLD

Professionelt bygningsvedligehold

Vedligeholdelse af bygninger er vigtigere end nogensinde. Hos Blikas Facility Service hjælper vi med at vedligeholde og udvikle på din bygning. Vi varetager alt fra tømrer, murer, el, VVS, ventilation, rensning og meget mere. Der findes ikke én løsning der passer til alle bygninger, derfor tager vi udgangspunkt i dit behov og supplerer med rådgivning under udførslen, der giver mening i din specifikke situation. 

Med rette vedligeholdelse og styr på de tekniske installationer, tager du ansvar, for miljøet og socialt. Du kan få sikkerhed og tryghed omkring din bygning, men også muligheden for at spare på sigt, ved at undgå uforudsete regninger og få lavet energioptimering.

Den rette bygningsvedligeholdelse skal også tænkes ind i nye projekter som renovering, ombygning eller udførslen af nyt badeværelse. Du kan læse mere om det, længere nede på siden.

Står du overfor renovering eller tilbygning?

Med afdelinger i hele Danmark, er vi hos Blikas Facility Service din lokale samarbejdspartner. Vi rådgiver og udfører dig, når du skal står overfor dit næste projekt, om det så er renovering af køkken, energioptimering, nyt badeværelse eller noget helt andet. I processen er vi behjælpelig med den rigtige løsning, mens vi tager højde for fremtidens vedligehold af projektet og bygningen. 

 

Vi har moderne og innovative løsninger, som bliver dannet ud fra dit behov og muligheder. Vi har fagligt personale, som besidder den nyeste viden, så du ikke står tilbage med en forældet løsning. Vores team tænker på dit fremtidige behov, og tager derfor også vedligeholdet af din bygning/hus i betragtning, når vi rådgiver og udfører en løsning for dig.

Vil du høre mere om vedligeholdelse?

Overvejer du om vi skal stå for dit bygningsvedligehold eller vil have vores ekspertise til rådighed når du skal renovere eller bygge nyt. Det er relevant at overveje, hvordan du klarer vedligeholdelsen og om vi skal hjælpe.

Vi kan hjælpe på en fast aftale eller foretage en professionel vurdering af dit bygningsvedligehold. Vi hjælper med alt fra tømrer, murer, el, VVS, tekniske installationer og energioptimering. 

Du kan kontakte os på telefon 72 11 94 00 eller kontakt@blikas.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tømrer og renovering

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her