Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

RENOVERING

Vi gør renovering nemt

Overvejer du at renovere hus, badeværelse eller noget helt tredje. Renovering skal være en god oplevelse. Det er vi behjælpelige med så din kommende renovering kan blive til virkelighed, uden du går på kompromis. Vi har mange års erfaring på området, derfor kan vi også trygt hjælpe dig gennem processen når du f.eks. skal klaret en renovering af badeværelse eller køkken.

Vores tværfaglige team, bestående af blandt andet tømrer og murere, kan være behjælpelige med renoveringen på forskellige typer rum, hvilket er en fordel hvis du står overfor en lidt større renovering af huset. Mange vil gerne varetage renoveringsprojektet som et gør-det-selv projekt, men kan have brug for faglig hjælp og sparring til f.eks. tekniske installationer. Det er du også velkommen til hos os.

Vi hjælper med alle typer renovering

Om du er privatperson der skal have lavet nyt badeværelse, virksomhed der skal lave tilbygning eller en forening der skal renovere klubhuset, så går vi ind til renoveringsprojektet med høj faglighed, og moderne løsninger. 

Vi er behjælpelige med spørgsmål inden processen, udførsel af renoveringen og rådgiver dig, i at vælge de løsninger der giver mening i henhold til miljø og økonomi. Det gælder alle typer renovering, da vores tværfaglige team drager fordel af hinandens fagligheder undervejs.

Skal vi rådgive eller varetage din renovering?

Vores fagligheder dækker blandt andet tømrer, murer, vvs, blikkenslager, elektriker og maler. Fælles for vores team, er at de alle står klar til at hjælpe med renovering af badeværelse, køkken, teknikrum eller hele huset. 

Blikas Facility Service har afdelinger i hele landet, derfor er vi også lokalt tilstede når du skal i gang, med dit næste renoveringsprojekt. Vi er proaktive i processen og prioriterer opgavehåndteringen i et hurtigt tempo, som ikke går udover kvaliteten af det endelige resultat. Tag kontakt til os på nedenstående kontaktformular. 

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her