Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Blikas Facility Service

Vores vision

Hos Blikas Facility Service arbejder vi hver dag på, at blive danskernes foretrukne leverandør indenfor facility- og ejendomsservice, til private og erhverv. Vi bestræber os på at være proaktive, i vores løsninger og serviceaftaler, så vores kunder ikke kun får dækket deres behov, men også tager et oplyst valg, der har til formål at bidrage til den grønne omstilling og holde energiomkostningerne nede. 

Hvad kan du forvente af Blikas Facility Service?

Hos Blikas Facility Service kan du altid forvente professionelle, moderne og serviceorienterede løsninger. Vi tilgår alle typer opgaver med ansvarlighed, højt serviceniveau og et smil på læben. Med vores mange års erfaring i branchen, ønsker vi at du får den bedste løsning, til dit behov. Om du skal have energioptimeret hjemmet, hævet bundlinjen eller en mere moderne løsning til at forbedre hverdagen – så tager vi hånd om opgaven med ydmyghed og professionel rådgivning i processen.

Hvordan ønsker vi at skabe værdi?

Blikas Facility Service tager ansvar for at rådgive og udføre den bedste løsning. Vi går ind for at tage del i den grønne omstilling, og skabe de bedste rammer for din hverdag herigennem. Vi er transparente og proaktive i samarbejdet, med øje for din tilfredshed og miljøet. Vi mener alle har ret til at få en ordentlig løsning, uanset formålet – derfor dækker vores afdelinger hele landet.

Har du set vores flyer?

Dyk ned i vores flyer for at udforske, hvordan vi leverer omfattende ejendomsservice, der strækker sig fra vedligehold og drift til koordinering af håndværkere ved projektopgaver.

Vores team af erfarne tømrere, murere, og malere er klar til at løse alle opgaver – store som små. Om det er en mindre reparation eller en større renovering, får du effektive løsninger uden kompromis på kvaliteten.

Lær også mere om vores EL-, VVS-, og ventilationsspecialister, der sikrer en professionel håndtering af alle typer installationsopgaver, herunder energioptimeringer. Se, hvordan vi kan hjælpe med at finde besparelsespotentiale i din bygning gennem grønne energiløsninger, som belysningsoptimering, ventilationsjusteringer, varme/kølesystemer, og solceller.

Endelig, opdag hvordan vores 24/7 udrykningsservice og eftertjek kan give dig fuldstændig ro i sindet. Vores principper om høj faglig kvalitet og god service gør os til det oplagte valg for både private og erhverv.

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her