Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

VVS

Autoriseret VVS Service

Vores autoriserede VVS/Blik håndværkere sætter kunderne i centrum og sørger for effektiv og professionel løsning af alle typer VVS/Blik. Det er alt fra stoppet afløb, installation af fjernvarme til energi og ventilations opgaver.

Vi leverer vores ydelse til aftalt tid og pris, koste hvad det vil.

Altid professionel service

Vi sørger for at faglig og dygtige VVS-installatør servicerer og vedligeholder alle installationer indenfor for varme, vand, sanitet, varmtvandsbeholdere, teknikrum, fjernvarme samt ventilation. Vi sørger for bygningens opvarmningssystemer fungerer optimalt, og driftsomkostningerne holdes nede. Vi har vi altid en autoriseret VVS-installatør klar til opgaven.

Stoppet afløb på et skævt tidspunkt?

Hos Blikas Facility Service har vi døgnservice, derfor er vi altid i nærheden når du får brug for os. 

Et akut beredskab sikrer, at der rykkes ud døgnet rundt med kort responstid ved nedbrud, sprængt vandrør, stoppet afløb, skader på afløb og kloak eller manglende varme.

Vores professionelle team med står klar, når du har behov for det, hvad end om det er en vvs installatør, handymand eller en anden fagkyndig person. Kontakt os

Blikas Facility Service firmabil
Termostat

Spar penge på dine VVS-installationer

Vi hjælper også med energioptimering af installationerne samt opgradering til moderne vand- og varmeinstallationer, herunder renovering af teknikrum og varmecentraler som fjernvarme. 

Vi hjælper med en scanning af installationerne og kommer med vores løsning til, hvor der kan sættes ind. Det kan eksempelvis være nye termostater, varme og vand produktionen, fjernvarme samt cirkulationspumper.

Vi gennemgår også automatik- og styringssystemer og sikrer, at disse fungerer korrekt. Det er vigtigt de er indstillet til forskellige årstider, og systemer for varme, køl og ventilation ikke modarbejder hinanden.

Nyt badeværelse eller køkken giver velvære

I samarbejde med vores tværfaglige håndværkerteam renoverer vi mange køkken og badeværelser. Vi kommer med vores inspiration og rådgivning til, at I kan vælge den rette løsning. Herefter håndterer vi udførelsesprocessen fra A-Z med vores fleksible håndværkerteam.

Vi løser alt fra nedbrydning, opbygning og udførelse samt montage og vvs installation, ud fra en stram koordinering og kort effektiv tidsplan. Vi bliver gerne den ekstra time for at komme i mål før tiden.

Nyt badeværelse med vindue

Blikkenslagerarbejde bekytter bygningen

Blikkenslagerarbejde kan beskytte og give dine bygningsfacade et flot aftryk.

Tag- og facader kan komme til at fremstå flot udadtil, ligesom et veludført blikarbejde giver en vedligeholdelsesfri løsning.

Vi tilbyder løsninger inden for privat og erhverv, hvad enten det drejer sig om kontorhuse, boliger, lagerhaller, etageejendomme. Løsningerne kan være tagrender, nedløbsrør, kviste, skotrender, inddækninger og facadeløsninger samt skifertage.

Vi er klar til din henvendelse.  

Vores fleksible VVS-installatører og blik håndværkere, håndterer alle opgaver og er klar til at varetage opgaven stor som lille. 

Nyt sort tag

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her