Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

SMART HOME

INTELLIGENTE HJEM
& IHC CONTROL

Det intelligente hjem implementeres oftere og oftere i de danske hjem, og markedet udvider jævnligt med nye intelligente gadgets, der skal gøre hverdagen lettere med ‘Home Automation.

Automatisering af hjemmet vækker som regel den smarte forbrugers interesse, når disse omtalte intelligente gadgets kan tage del i en styring af hjemmet – det kan eksempelvis styre lys, indeklima og tv, og nogle gadgets kan også styre alle ting på samme tid. IHC Control er et af de koncepter, der kan give dig fuld kontrol over alle installationer i dit hus, så du slipper for bekymringer om hvorvidt du har slukket strygejernet, eller om hvor store udgifter du har i vente.

Indeklimaet er også kompatibelt med IHC funktionerne, hvor du kan styre ventilationen i hjemmet. Ventilationen sænkes eksempelvis ved et tryk på sluk-alt knappen, og hjælper dit hjem med at spare på strøm og varme, og systemet sørger også for at ventilere hjemmet i 10 minutter hver time – dette kan naturligvis også indstilles efter behov eller gøres manuelt, hvilket er yderst smart i tilfælde af allergi eller gener ved støv.

IHC CONTROL

IHC står for Intelligent House Concept, og er en samlet løsning der giver dig intelligent styring af eksempelvis alarmer, lys, varme og ventilationer. Dine gamle stikkontakter og afbrydere opgraderes med smarte løsninger som trådløse kontakter og bevægelsessensorer, hvilket giver dig lettere muligheder for styring af dit eget hjem.

Ved hjælp af apps har du nu fuld kontrol over installationerne i dit hus, også når du er væk fra hjemmet. Det betyder, at du kan tage på ferie og skrue ned for alle installationer, og når det er ved at være tid til at vende hjem igen, kan du igen skrue op for installationerne og dermed komme hjem til et varmt og behageligt hjem. 

HVILKE SMARTE IHC FUNKTIONER
ER DER TIL HJEMMET?

Vælger du at implementere trådløse IHC kontakter i dit hjem, får du mulighed for at minimere dit stand-by forbrug i hjemmet. Kontakterne har en sluk-alt-funktion der gør, at når du forlader dit hjem, og trykker på sluk-alt knappen, så slukker strømmen i alle kontakter i hjemmet – også dem, der står stand-by på tv, strygejern og krøllejern. 

KONTAKT OS OG GØR DIT HJEM SMARTERE

Hvis du ønsker komfort, energibesparelser og lave udgifter på forbrug, bør du kraftigt overveje en IHC løsning. Det er en multifunktionel løsning, både hvad angår besparelser og hvad angår automatisering af hjemmet. 

Vi hjælper med at rådgive og installere netop den løsning, der passer til dit hjem og til din families behov. Ring til os på 72 11 94 00, eller kontakt os via vores online kontaktformular, så finder vi sammen en løsning.

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her