Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

EJENDOMSSERVICE

Har du brug for vicevært, håndværker eller rådgivning?

Har du en eller flere bygninger, så ved du sikkert også hvor vigtig den rette vedligeholdelse kan være. Manglende vedligehold kan bl.a. medføre dårligt indeklima, pludselige regninger eller at små opgaver med tiden bliver store og uoverskuelige. 

Hos Blikas Facility Service klarer vi alt indenfor ejendomsservice. Det er fra den enkeltstående trappevask, til en fast aftale om viceværtservice. Vi er behjælpelige med at få dækket dit behov, da vores ejendomsservice spænder bredt og vi kan gøre brug af interne fagfolk som klarer syn af lejlighed, handyman-opgaver og tekniske installationer. 

Vi tager udgangspunkt i din situation og dine behov, hvor vi tilbyder en helhedsorienteret løsning med fokus på bæredygtighed og økonomi.

Mere end bare ejendomsservice

Med mange års erfaring, ved vi hvor vigtigt det er for dig, at være proaktive og transparente i kommunikationen. Vi sørger for dine tekniske installationer, udendørs og indendørs arealer, mindre handyman-opgaver og at du følger udviklingen, såfremt den er relevant for din situation.

Ejendomsservice er blot ét af flere kerneområder hos Blikas Facility Service, hvorfor vi også står til rådighed såfremt du ønsker andre løsninger end eksempelvis viceværtservice. Med interne fagfolk indenfor fagene tømrer, murer, elektriker, VVS og mere, er du sikret en tryg og sikker løsning. Vi varetager enkeltstående opgaver og faste serviceaftaler, hvor vi blandt andet tilbyder døgnservice.

Skal vi stå for service og vedligehold af dine bygninger og ejendomme?

Hos Blikas Facility Service er vi lokalt til stede i hele landet, derfor kan du også forvente kort reaktionstid, når du har brug for os. Vi går op i glade og tilfredse kunder, derfor prioriterer vi også et højt serviceniveau og tilpasser os til den enkelte kundes behov. 

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig og dine bygninger, så er du velkommen til at gøre brug af vores kontaktformular eller ringe til os. Vi glæder os til at høre fra dig. 
Kontakt os

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her