Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

SERVICEAFTALE PÅ INSTALLATIONER

Hos Blikas Facility Service arbejder vi ud fra principper om høj faglig kvalitet og god service. Vi er derfor en oplagt samarbejdspartner for private og erhverv, der ønsker hurtig service 24/7, hvor der ikke bliver gået på kompromis på nogen måde. Vores dygtige ansatte er altid opdaterede omkring den nyeste viden på området, og er derfor et aktiv for dig eller din virksomhed. Du får derfor også løsninger, som vil holde i mange år frem og med den rette ekspertise, får du yderligere fordele ved dine installationer m.fl.

Med en serviceaftale hos Blikas Facility Service kan du fokusere på de elementer, i din virksomhed, som skaber værdi. Vi står nemlig for vedligeholdelsen af diverse opgaver, som kunne skabe problemer. Med et enkelt opkald er vi hurtigt på vej, hvis der skulle opstå komplikationer med de tekniske installationer. Dette gør os til en værdifuld samarbejdspartner, da du får bedre tid til at fokusere på din virksomhed. 

SERVICEAFTALE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi tilbyder vores serviceaftale til både virksomheder og private, hvor aftalen bliver tilpasset netop dine eller din virksomheds behov. Vores serviceaftale kan også betegnes som en tryghedsordning, der sikrer jer en hurtig og kompetent ekspedering.

SERVICE TIL DIT BEHOV – 24/7

Ligegyldigt hvilke problemer der måtte opstår, står Blikas Facility Service’s installatører altid klar til at hurtigst muligt at få løst de problemer, der med tiden opstår. Service 24/7 er din sikkerhed, både som privat såvel som erhverv, når uheldet er ude. Vi ved, uheldet kan ske når som helst, også i weekenden.

LAD BLIKAS FACILITY SERVICE STÅ FOR SERVICE AF INSTALLATIONERNE

Hos Blikas Facility Service arbejder vi ud fra principper om høj faglig kvalitet og god service. Vi er derfor en oplagt samarbejdspartner for private og erhverv, der ønsker hurtig service 24/7, samtidig med der ikke bliver gået på kompromis på nogen måde. Vores dygtige installatører er altid opdaterede omkring den nyeste viden på området og er derfor et aktiv for dig eller din virksomhed. Du får derfor også løsninger, som vil holde i mange år frem og med den rette service, får du yderligere fordele ved dine installationer m.fl.

VVS opgave

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her