Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

BELYSNING

Uanset hvilken bolig eller bygning, der skal lyses op, har den rette belysning en stor effekt på den måde, vi trives i og opfatter rummene. Af denne grund kan det gøre underværker at have eksperter med på råd, så de pågældende rum bliver lyst op bedst muligt. 

Hos Blikas Facility Service står vi altid klar til at optimere og installere den korrekte belysning i dit hus eller virksomhed. Vi har mange års erfaring på området, hvorfor vi kan håndtere alle former for opgaver indenfor belysning. 

Kontakt os

INDENDØRS BELYSNING

Det kan være en svær opgave at gennemskue, hvor et rum skal lyses op. Det gælder både i privaten og på arbejdspladsen, idet vi ønsker belysning, der både er funktionel og æstetisk på samme tid. 

Opsætning af lampe er altså ikke nødvendigvis let som en leg, for valg og montering af lampe kan bringe mange overvejelser med sig. Derfor kan det være en fordel for dig som husejer, at søge rådgivning omkring indendørs belysning, hos eksperter på området. 

Vi står altid klar med kompetent rådgivning omkring indendørs belysning, hvor vi imødekommer og dækker dine behov bedst muligt. Foruden rådgivning kan vi ligeledes hjælpe dig med opsætning af lampe, tilslutning af lampe samt montering af lampeudtag i loft. 

Det er vigtigt, at dine indendørs el-installationer er udført korrekt, så du kan bevæge dig trygt rundt i eget hjem, uden du oplever gener og bekymringer ved dårligt udført el-arbejde. 

elinstallatør til udendørsbelysning i Aalborg

UDENDØRS BELYSNING

Vores trivsel i hjemmet indendørs bliver påvirket af, hvordan de pågældende rum er oplyst. Det samme gør sig gældende for, hvordan vi opfatter vores udendørs områder. Det er specielt med henblik på de mørke timer, der dominerer i vinterhalvåret. Udendørs belysning og belysning i haven kan øge din tryghed, når du bevæger dig rundt på græsset, omkring garagen eller andetsteds udendørs. 

Vi hjælper dig gerne med at gennemskue, hvor din udendørs belysning egner sig bedst. Dette er både på et funktionelt plan, hvor du kan bevæge dig rundt udenfor i lysende forhold. Samtidig kan vi hjælpe med at oplyse dit hus på smukkeste vis, så det æstetiske udtryk udendørs hæver sig. 

BELYSNING MED SMART HOME

Ønsker du, at samtlige lyskilder i huset bliver udskiftet med en smart lysstyring, kan vi ligeledes hjælpe dig med Smart Home løsninger. På den måde er hele husets belysning kun et klik væk fra din smartphone, og samtidig kan du udskifte pærerne til LED-lys. På den måde kan du effektivisere belysning i hjemmet og samtidig opnår en langt mere strømbesparende løsning. 

Økonomiske besparelser kan du ligeledes opnå, hvis du tager os med på råd, når du ønsker at optimere belysning i virksomheden. Vi er eksperter i, hvordan du som kunde får mest muligt for pengene. Derudover ved vi, hvor vigtig belysning er for daglig trivsel samt effektivitet på arbejdspladsen. 

Vi har en stor erfaring i el-installationer til industri og virksomheder, hvorfor du med fordel kan kontakte os for rådgivning, opsætning og montering af lampe – både indendørs belysning og udendørs belysning. 

smart home installation af elektriker

GRATIS TILBUD PÅ EL-INSTALLATION

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker svar på eventuelle spørgsmål. Du kan kontakte os telefonisk på: 72 11 94 00

Lad os hjælpe dig med at oplyse tilværelsen – både privat og på arbejdspladsen. 

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her