Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

VENTILATION

VENTILATIONSANLÆG TIL PRIVATE OG ERHVERV

Går du med tanken om at købe, opgradere eller udskifte ventilationsanlæg, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Blikas Facility Service er vi eksperter på området, og vi vil med glæde rådgive dig til et nyt ventilationsanlæg, der både løfter indeklimaet og jeres daglige velvære. Et godt indeklima er medvirkende til, at arbejdspladsen får et langt bedre arbejdsmiljø.

Skal vi hjælpe dig med at installere et ventilationsanlæg til bolig eller erhverv, får du meget mere end blot dette. Der følger nemlig en del fordele med, der gør det let for dig at styre indeklimaet, selvom du er væk fra hjemmet eller arbejdspladsen. På den måde får du en fleksibel løsning, hvor i kan kontrollere klimaet i alle rum.

HVORDAN FÅR JEG ET BEDRE INDEKLIMA?

Der er mange fordele ved at få installeret et Nilan ventilationsanlæg. Først og fremmest sikrer anlægget dig et optimalt indeklima samtidigt med, at du sparer penge på din varmeregning, når først anlægget har tjent sig selv hjem. Derudover er det en energivenlig løsning, da du ikke bruger unødvendigt energi på at opvarme din bolig. Et ventilationsanlæg øger også værdien af din bolig, da systemet også fungerer som affugter. Derved minimerer du risikoen for fugtskader, og du sikrer et generelt sundere indeklima.

Et ventilationsanlæg er et effektivt system til at udskifte luften i dit hjem. Et godt ventilationssystem sørger for en god balance mellem den luft der blæses ind og luften der suges ud, så du effektivt kan få udskiftet luften i din bolig.

Får du installeret et Nilan ventilationssystem, kan anlægget kobles op med IHC-systemet. Du har herefter fuld kontrol over ventilationen i dit hus, da du via en app kan styre ventilationen i de forskellige rum. Om du sidder på arbejdet eller på ferien, så har du fuld kontrol over ventilationen. Du kan skrue ned for ventilationen, når du ikke er i huset, eller hvis du skal ud at rejse. På den måde sparer du både penge og skåner miljøet.

Et ventilationsanlæg giver dig stor mulighed for selv at indrette indeklimaet i dit hus. Hvis du er i udlandet, kan du indstille systemet til at ventilere 10 minutter i timen. Når du er på vej hjem, kan du indstille anlægget til normal drift igen. Alt dette kan kan ordnes gennem fjernstyring fra en app på din tablet eller mobil.

TILBUD PÅ VENTILATIONSANLÆG

Lyder et ventilationssystem som noget for dig, så vil vi meget gerne give dig et uforpligtende tilbud. Vi har opnået stor erfaring i opsætningen af ventilationsanlæg, og vores el-installatører sikrer dig altid det bedste resultat.

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning om ventilationssystemet, kan du kontakte os på tlf. 72 11 94 00. Vi yder altid den bedste service, og vi går langt for vores kunder.

Lad os hæve dit indeklima, mens vi sænker din varmeregning!

KONTAKT OS

Hvis du kan genkende én eller flere af ovenstående situationer, så tøv endelig ikke med at række ud efter os. Ring til os på 72 11 94 00, eller kontakt os via vores online kontaktformular, så finder vi sammen en løsning.

Installation af ventilation

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her