Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

TRANSIENTBESKYTTELSE AF BOLIG

transientbeskyttelse af bolig og hjemmet

SIKRING AF BOLIG VED LYNNEDSLAG I HUS

Transient beskyttelse er beskyttelse af hjemmet, hvorpå vi forhindrer alvorlige følger af lynnedslag eller overspændinger. Den hyppigste årsag til transiente overspændinger i Danmark er lynnedslag, og eftersom DMI registrerer 1130 lynnedslag om året i Danmark, er det vigtigt at beskytte dig selv mod sådanne lynnedslag i hus.

Det gør vi ved at sikre forskellige elektroniske genstande i boligen, heraf TV, computer og andet elektronik. Hos Blikas Facility Service indgår denne transientbeskyttelse og overspændingsbeskyttelse i alle nye el-installationer samt sikring af eksisterende. Der er derfor tale om en transientbeskyttelse af boligen. Ved at sikre dette med en transient beskyttelse og overspændingsbeskyttelse, forhindrer vi impulsholdespænding, så du trygt kan sove om natten – i både torden og lyn. Denne overspændingsbeskyttelse mod lyn monteres ved sikringerne i el-tavlen. I tilfælde af, at der skulle komme en transient i ledningen, vil denne transient beskyttelse straks træde i funktion og lede den ud gennem en jordforbindelse. På den måde forhindrer vi impulsholdespænding som følge af et lynnedslag i hus.

Transientbeskyttelsen har derfor potentiale til at være en både en god og fornuftig investering, idet de beskytter alle elektriske installationer, hvorfor vi hos Blikas Facility Service altid spørger ind til, hvorvidt vores kunders valg af overspændingsbeskyttelse mod lyn. For siden 2017 har der været krav om transientbeskyttelse samt regler for transientbeskyttelse af alle nye el-installationer. 

Der findes dog flere former for transientbeskyttelse typer, du bør tage stilling til, og i samarbejde med en af vores fagfolk kan vi finde den helt rette løsning til dig. For hos Blikas Facility Service sender vi kun fagfolk ud på installations- og monteringsopgaver, når det kommer til overspændingsbeskyttelse mod lyn. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du vil sikre din bolig og elektriske genstande, når uheldet er ude. Vi ved alt, hvad der er at vide om regler for transientbeskyttelse, transientbeskyttelse typer, lynnedslag i hus mm.. Det forhindrer vi ved en overspændingsbeskyttelse mod lyn. 

TRANSIENTBESKYTTELSE AF BOLIG

Antallet af lynnedslag er i de senere år steget, og denne udvikling vil ifølge forskere fortsætte mange år frem endnu. De stigende antal lynnedslag gør behovet for transientbeskyttelse af dine elektriske installationer større end nogensinde. Uvejret er ikke blot farlige for os mennesker, men kan også give dig unødvendige skader på din bolig, som ellers kunne have været undgået.

Tag derfor fat i os, hos Blikas Facility Service, for en uforpligtende samtale om transientbeskyttelse af din bolig.

REGLER INDEN FOR TRANSIENTBESKYTTELSE

Der findes en række nyere bestemmelser inden for området, som betyder, at stort set alle installationer skal have installeret transientbeskyttelse mod lyn og overspændinger. De eneste boliger, som kan undtages disse krav, er boliger med specielle placeringer eller boliger, hvor værdien af elinstallationen er relativ lav sammenlignet med transientbeskyttelsens værdi. Det er derfor langt de fleste boliger, hvor der er et krav om denne type beskyttelse.

For en relativ lav investering kan du undgå dyre skader på dine installationer samt skader på dine elektroniske apparater, der i værste tilfælde kan resultere i brand.

GODE RÅD

Det bedste råd, som vi kan give, er at lytte til de gældende krav på området. Installér derfor transientbeskyttelse i dit hus, hvis dine installationers værdi er relativt større end værdien af beskyttelsen. Vi råder dog alle vores private kunder til at beskytte deres hus mod lynnedslag, da det altid kan betale sig at være sikker. Vi har mere og mere elektronik i vores boliger, som koster flere tusinde kroner. Beskyt derfor dine ejendele og lad os installere transientbeskyttelse i dit hjem. 

Den hyppigste årsag til overspændinger er lynnedslag, og med det stigende antal af lynnedslag de seneste år, kan det betale sig at være beskyttet. Lynnedslag kan ramme alle boliger, og man kan derfor ikke vide sig sikker på, at det ikke sker for en selv. Vær derfor på forkant, og beskyt installationerne i din bolig, da der i værste tilfælde også kan opstå brand.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om transientbeskyttelsen, og hvordan vores arbejde fungerer, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 11 94 00. Du kan her få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan øge sikkerheden mod lynnedslag i din bolig. Vores dygtige og erfarne ansatte yder altid den bedste service og efterlader altid vores kunder med et tilfredsstillende resultat.

Hos Blikas Facility Service sørger vi altid for kompetent rådgivning, hvilket gør sig gældende inden for alle vores arbejdsområder. Gør derfor dig selv en tjeneste og investér i transientbeskyttelse, så du er sikret mod lynet.

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her