Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

ENERGIOPTIMERING

ENERGIOPTIMERING AF HJEMMET

Hos Blikas Facility Service sørger vi for, at du som husejer varmer huset op med god samvittighed og gode besparelser. Alt, du skal gøre, er at kontakte os angående energioptimering af hus, så hjælper vi med grundige energiforbedringer. 

FÅ HJÆLP TIL ENERGIOPTIMERING I HJEMMET

Selvom et ord som energioptimering har en gennemskuelig betydning, kan det være svært som husejer at vide, hvad der helt præcist skal til, for at optimere eget energiforbrug. Heldigvis er vi eksperter på området, hvorfor vores installatører med glæde kommer ud til dig og foretager en grundig undersøgelse af dine vand-og varmeinstallationer. 

Kontakter du os til at foretage en optimering af energi, kommer vi ud og undersøger dit hus nærmere. Her kan vi gennemskue, hvor du kan spare penge på din fjernvarmeregning, når vi retter op på eventuelle mangelfulde løsninger i din bolig. På den måde skaber vi en energieffektivisering og optimering af din bolig. Denne proces har en del fordele med sig for dig som husejer, hvorfor vi ikke kan understrege nok, hvor vigtig en energioptimering er for dig. Fjernvarmepriserne er steget en del de seneste år, hvorfor dine installationer kan trænge til et grundigt tjek. En energioptimering af hus kan spare dig flere tusinde kroner årligt, hvorfor vores service hurtigt betaler sig for dig som kunde.

Foruden de gode besparelser i budgettet, bringer energioptimering også god samvittighed med sig. Klimaet har ikke godt af et unødvendig højt varmeforbrug, derfor vil en energieffektivisering også have en betydning for dit klimaaftryk.

TILSKUD TIL ENERGIOPTIMERING

Det er muligt for dig som forbruger at søge energitilskud fra det offentlige. Processen starter, når vi er færdige med vores energiforbedringer af dit hus, idet du kan indsende en udbetalingsanmodning.

Læs mere her, hvor du kan blive meget klogere på tilskud til varmepumpe og generel information om energitilskud. 

GRATIS ENERGITJEK

Vi sætter en dyd i, at vi kan hjælpe dig med at mindske dit energiforbrug og samtidig gøre din bolig mere energi- og klimavenlig. Af denne grund tilbyder vi dig et gratis energitjek, hvor vi gennemgår dine varmeinstationer og vandinstallationer helt gratis. 

Når vi besøger dig, fremlægger vi konkrete løsning for at optimere dit energiforbrug, hvor vi ligeledes giver dig et tilbud på, hvad udbedringen vil koste.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål. Vi rådgiver hellere end gerne, og du kan kontakte os telefonisk på: 72 11 94 00

Ønsker du et gratis energitjek, kan du udfylde vores kontaktformular, så henvender vi os til dig indenfor 2-3 hverdage. 

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her