Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

ISOLERING AF BOLIG

Isolering ved renovering

Når det kommer til isolering af bolig, kan den bedste løsning afhænge af isoleringens formål og omfang. Uanset om det gælder isolering af loft, gulve eller vægge, skal der tages højde for en række forskellige parametre. Vores tømrer, murer og andre faggrupper har erfaringen og ekspertisen du har brug for, når du skal i gang med din isolering.

Skal du lave en tilbygning, renovere eller blot efterisolere, så er der en række krav der skal opfyldes ved isolering. Men når du alligevel skal igang, så er det en god mulighed for at energioptimere og dermed få presset energiforbruget ned. Hos Blikas Facility Service tilbyder vi professionel isolering med fokus på at energioptimering, vedligeholdelse og rådgivning, indenfor både renovering, tilbygning, energioptimering og meget mere. 

Vi hjælper med rådgivning og udførsel af den rigtige løsning, uanset omfanget af dit isoleringsprojekt. 

 

Vi hjælper dig hele vejen med isoleringen

Hos Blikas Facility Service sørger vi for den rette løsning, som passer til din situation. Med mange års erfaring på området, kan vi navigere i brugen af de rette materialer, der understøtter miljø og pris. Vi går ind for grønne og langtidsholdbare løsninger, der beskytter miljøet og regningerne på længere sigt. Det gør det ordentligt, uanset om du står overfor et mindre renoveringsprojekt, større tilbygning eller har behov for efterisolering. 

Energistyrelsen anbefaler at du tager fagfolk med på råd, da forkert isolering kan medføre råd og svamp. Vores tværfaglige personale bestående af blandt andet murere, tømrere og vvs, står klar til at rådgive dig i forberedelsen til din renovering, tilbygning eller andre projekter som energioptimering. 

Ønsker du det, så tager vi også gerne hånd om udførslen.

Lad Blikas Facility Service stå for isoleringen

Med afdelinger i hele landet, er vi din lokale partner, vi tager dig med på råd og tænker i både kort- og langsigtede løsninger. Det skal give mening for dig. 

Ønsker du en løsning som er grøn, økonomisk og langstidsholdbar? Blot rådgivning eller udførsel, vi kan tage en snak om det og finde en løsning der giver mening i fællesskab.

Kontakt os på vores kontaktformular, så tager vi en snak om hvordan vi finder den bedste løsning til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Isolering opgave

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her