Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

DRIFT OG RÅDGIVNING

Driften af dine ejendomme kan og bør være et vigtigt område at have styr på. Ved drift af ejendom vil der være regelmæssig vedligeholdelse og tilpasninger, dette kommer i alle størrelser og kan være afgørende for mange parametre. Det kan hurtigt blive svært at holde overblik over sine bygningers vedligeholdelse, energiforbrug, ressourceudnyttelse og optimering. Det kan derfor hurtigt blive tidskrævende og omkostningstungt, som går ud over det du som du er god til. 

Hos Blikas Facility Service hjælper vi med at varetage og rådgive din virksomhedsdrift. Vi har fokus på den bedste løsning for dig, mens vi går moderne og innovativt til løsningen. Vi hjælper med at du får overblikket, optimerer på energiforbruget, vedligeholder installationerne og sørger for at du får mere tid til din egen forretning. 

BÆREDYGTIGE LØSNINGER OG RÅDGIVNING

Hos Blikas Facility Service sikrer vi de bedste løsninger til dine ejendomme. Vores medarbejdere er professionelle og yder høj service, for at vi kan løse og forebygge dine udfordringer. Vi ved hvad der skal vedligeholdes og hvilke ændringer der eventuelt må opstå med tiden, fordi vi altid stræber efter den nyeste viden på området, så vores kunder er i trygge og kompetente hænder. I vores løsninger tænker vi på kundens ansvar overfor sociale og miljømæssige forhold.

LAD BLIKAS FACILITY SERVICE HJÆLPE MED DRIFT OG RÅDGIVNING

Gør som vores glade og loyale kunder, lad os håndtere og rådgive i driften af dine bygninger. Vi ser udover den enkelte opgave og tænker ind i, hvad der på sigt er den bedste løsning i din situation. Vi er kompetente og handlekraftige, derfor kan du som kunde bedre tage ansvar for dine bygninger og din forretning ved hjælp af vores samarbejde. 

Ønsker du en langstidsholdbar og bæredygtig løsning. Så kontakt os i formularen herunder. Kontakt os

Installation af ventilation

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her