Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

LADESTANDER

INSTALLATION AF LADESTANDERE

Vi er behjælpelige med køb og installation af ladestandere. Skal du derfor have en ladestander til hjemmet eller flere til kontoret, så står vi til rådighed. 

Vi garanterer de rette kompetencer, så du får den løsning der passer dit behov for ladestander. Du får derfor en løsning der omfatter køb og montering af ladestander, så du kan få en komplet ladeløsning. 

Det er vores prioritet, at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Så du kan lade bilen på en grønnere, billigere og smartere måde ved at have nem adgang til en klimavenlig og grøn energikilde.

Når det kommer til ladestandere, findes der primært 2 typer:

  • AC-opladning (vekselstrøm)
  • DC-opladning (jævnstrøm)


Du kan læse mere om hver enkelt type og se forskellige produkter af ladestandere her.

ENERGIFORBEDRING OG BRUGERVENLIGHED

Vi hjælper med valget af den rigtige løsning til dit behov for ladestandere. Når vi kigger på den rigtige løsning til dig, så prioriterer vi energiforbedring og brugervenlighed højt. Vi skal gå den grønne omstilling i møde, med ordentlige løsninger. Derfor  sørger vores faguddannede personale for valg af ladestander og for installationen. Du får derfor en professionel løsning, installation og rådgivning af tilbehør. 

LADESTANDER TIL HJEM OG ARBEJDE

Står du og overvejer en løsning til opladning af elbil, enten til hjem, arbejde eller andet, så hjælper vi dig i mål. Vi står for montering og servicering af ladestandere til private og erhverv. Du får en ladestander til elbilen, som er brugervenlig, energiforbedrende og kompatibel til dit behov. Kontakt os på mail eller telefon, så finder vi en løsning, så du kan få installeret den rigtige løsning. 

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her