Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

TILBYG

Vi hjælper med din tilbygning

Skal du i gang med en tilbygning, eller overvejer du stadig om det er det rette valg. Hos Blikas Facility Service har vi mange års erfaring med tilbygninger, derfor kan vi også hjælpe med den rette løsning der afspejler dit formål med tilbygningen. En tilbygning kan give nyt liv, enten i form af bedre lysindfald, indeklima eller blot mere plads. Vi tilbyder moderne og professionelle løsninger, som har dine behov og ønsker i centrum. 

Vi rådgiver dig gennem processen, så du får den tilbygning du drømmer om. Vi varetager det praktiske og sørger for, at du står tilbage med et langtidsholdbart resultat i høj kvalitet.  

Har du samtidig planer om renovering, nyt badeværelse eller ombygning, så klarer vi også det. Vi har flere faggrupper at trække på, så vi kan finde den rigtige løsning, om det så er en tømrer, murer eller VVS’er der er nødvendig.

Det betyder ikke noget for os, om du er privat eller erhverv, vi fokuserer på at finde den rette løsning. 

Moderne og langtidsholdbar løsning

Når du skal i gang med din tilbygning, er det vigtigt at gøre det ordentligt fra start. Du skal have en løsning der passer til den nuværende bygning, men som også skal understøtte dine behov. Derfor tilbyder vi professionel rådgivning og udførsel af projektet, der skal hjælpe dig hen mod det resultat der giver mening i forhold til miljø og og økonomi. Du kan forvente kompetente og moderne løsninger, som er tilpasset din specifikke situation.

Vi ved hvor hurtigt, overblikket i et byggeprojekt, kan blive udfordret. Derfor prioriterer vi altid et højt serviceniveau, så kunden altid føler sig tryg og oplyst gennem hele processen. 

Skal Blikas Facility Service hjælpe med din tilbygning?

Vores personale og samarbejdspartnere er altid opdateret med den nyeste viden, så du får en moderne og holdbar løsning. Vi befinder os lokalt nær dig, derfor er vi også til rådighed med kort reaktionstid før, under og efter projektet.

Skal du i samme omgang eller senere hen have lavet renovering af hus, ombygning eller noget helt tredje, så hører vi også gerne fra dig.

Du kan kontakte os uforpligtende, enten på mail eller telefon ved hjælp af nedenstående formular. Vi glæder os til at høre om dine ønsker.

Tømrer med boremaskine

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her