Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

SIKRING AF HJEMMET

Som kvalificerede elektrikere og el installatører, ønsker vi hos Blikas Facility Service, at vores kunder forstår hvilke overvejelser og andre tanker, som de skal gøre sig i forhold til el-arbejde og sikring af hjemmet.

Mange hjem er nemlig ikke ordentligt sikret grundet ineffektive alarmsystemer og forkerte el installationer, hvilket kan blive omkosteligt for dig. Derfor har vi sørget for, at du nu kan holde dig opdateret omkring alt hvad der rør sig inden for el arbejde, så du ved, hvad du kan gøre for at øge sikkerheden i dit hjem. Yderligere, vil vi fortælle om forskellige styringssystemer til hjemmet, så du kender til dine muligheder for at spare i forhold til dit el forbrug, hvor en af vores kerne punkter omhandler lysstyringssystemer af LED belysning.

Spar penge

Spar penge og sørg for at sikre dit hjem ved at læse mere om de tanker, du bør gøre dig ved el installationer i dit hjem, så din hverdag bliver langt mindre omkostelig. Kontakt os

ELEKTRIKER TIL EL-INSTALLATIONER

Mangler du elektriker til el-installationer i hjemmet eller virksomheden? Lige meget om du mangler hjælp til udskiftning af stikkontakter, belysninger, el-tavler eller større el-opgaver, så er Blikas Facility Service klar til at hjælpe dig. Vi håndterer alt fra små el-installationer i hjemmet til større og mere komplekse tekniske el-installationer i hele landet.

Vores kvalitetsbevidste elektrikere står altid klar til at hjælpe dig eller din virksomhed. Vi udfører alle former for udskiftning af gamle el-installationer i boliger, boligselskaber, kontorer, virksomheder, sommerhuse eller institutioner samt installering af el-installationer i nybyggeri. Hvis du eller din virksomhed mangler kvalificerede el-installatører så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Blikas Facility Service

sætter vi stor ære i, at vores kunder er tilfredse med det endelige resultat, vores elektrikere leverer. Derfor stopper vores arbejde ikke før, kunden er glad og tilfreds med vores arbejde. Vi bestræber os på at levere det bedst mulige produkt til kunden ud fra principper om høj faglighed samt god service – både før, under og efter arbejdet. Vi sætter en stor ære i at udføre el-arbejdet til perfektion, og vi ønsker, at du som kunde er med i hele processen. Kontakt os

hjemme alarmsystem fra solar

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her