Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

VAND- & AFLØBSINSTALLATIONER

Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer

Trænger dine VVS installationer til udskiftning eller reperation, enten i form af fjernvarme eller udskiftning af vandlås. 

Hos Blikas Facility Service møder du et yderst kompetent personale, der engagerer sig for sin branche, og tilgår opgaver indenfor el, autoriseret VVS, ventilation og blik med ildhu. 

Vi står til hverdag overfor store som små VVS opgaver, derfor kan vi også hjælpe dig uanset om det drejer sig om stoppet afløb eller fjernvarme.

Kan det gøres selv?

Det korte svar er, at det kan det godt. Det lange svar er, at udskiftning af vandinstallationer og afløbsinstallationer er forbundet med risici, og hvis der skal rettes op på forkert udførte udskiftninger, kan det blive en længere og kompliceret sag. 

Det vil altid være en fordel at få uddannede fagfolk til at håndtere udskiftninger af installationer, både fordi det kan gå grueligt galt, men også af hensyn til holdbarheden i det lange løb. Det kan være, at gør-det-selv løsningen holder i en kortere periode, men hvis du skal udskifte installationerne igen efter et par måneder, kan det ende med at blive dyrt. Derfor vil vi råde dig til, som minimum at snakke med en autoriseret VVS installatør, inden du går i gang selv.

Fejl ved udskiftning af installationerne

Når der skal udskiftes vandinstallationer, er det signifikant for dine installationers overlevelse, at de får de rigtige fald og at afløbet passer til dine installationer. Det kan derfor være en god ide, at få en autoriseret VVS installatør til at se installationerne efter, eller udføre dem.

Hvis udskiftningen af vandinstallationen fejler, kan være meget uheldig og opleve store vandskader, eller at vandrørene springer. Fejler udskiftningen af afløbsinstallation, kan det ende med, at dit afløb gentagende gange stopper til, hvilket kan være til meget stor gene. 

FÅ HJÆLP TIL VANDINSTALLATIONER

Hos Blikas Facility Service udfører vi autoriseret VVS-arbejde i hele landet, og vi er altid klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for vand, varme og sanitet.

Problemer med vand- og afløbsinstallationer

Vi møder mange forskellige situationer i forbindelse med udskiftning af vandinstallationer og udskiftning af afløbsinstallationer. 

Nogle af de situationer, vi støder på, er: 

  • Tilstoppede køkkenafløb eller afløb under håndvasken
  • Tærede rør som skal udskiftes
  • Mistanke om utætheder 
  • Installationer til gulvafløb
  • Udskiftning af vandinstallationer eller afløbsinstallationer i forbindelse med renovering af køkken eller badeværelse
  • Udskiftning af armaturer på vandinstallationer og afløbsinstallationer

Kontakt os

Har du brug for rådgivning, udførsel, tilbud eller andet i forbindelse med udskiftningen af dine vand- og afløbsinstallationer, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter en autoriseret VVS installatør til rådighed, så du får den rigtige hjælp.

Ring til os på 72 11 94 00, eller kontakt os via vores online kontaktformular, så finder vi sammen en løsning.

Flydende vand fra rør

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her