Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

VAND

Autoriset VVS indenfor vand

Hos Blikas Facility Service varetager vi mange forskellige opgaver indenfor vand og varme. Om der så er tale om en totalrenovering af badeværelset, udskiftning af vandlås, fjernvarme eller stoppet afløb, hjælper vores kompetente og autoriserede VVS installatører gerne. 

Med afdelinger dækkende over hele landet er vi hos Blikas Facility Service klar til at hjælpe med VVS-løsninger på din adresse. Med vores professionelle tilgang og brede erfaring udfører vi alle former for VVS-opgaver, hvad end dit problem måtte være.  

Stoppet afløb

Vi har sikkert alle prøvet at stå i en situation, hvor man netop er trådt ind under bruseren og kan konstatere at vandet flyder ud på gulvet. Dette kan være et tegn på et stoppet afløb, men heldigvis er der hjælp at hente. Hos Blikas Facility Service hjælper vores VVS installatører i situationer, hvor afløbet er tilstoppet. 

Oplever du, at dit afløb lugter når der kommer vand i, kan dette ligeledes være et tegn på at afløbet er stoppet. Lugten kommer fra bakterier, som næres af hår, fedt og sæberester, der sætter sig i afløbet eller i de kloak og afløbsrør, som fører til afløbet.

For at undgå og minimerer risikoen for lugtgener, er det vigtigt at rense afløbet en eller to gange om måneden. Der findes en lang række husmorråd til, hvordan du nemt selv kan rense afløbet, men lykkes det ikke at fjerne lugten helt, kan du med fordel kontakte en autoriseret VVS installatør. 

FÅ HJÆLP TIL KLOAK OG AFLØB

Hos Blikas Facility Service varetager vi forskellige opgaver vedrørende kloak og afløb. Lad vores autorisede VVS installatør hjælpe dig, så du er sikret en velfungerende kloak og afløb. 

Autoriseret VVS hjælp

Hos Blikas Facility Service har vi mange års erfaring med kloak og afløb, derfor tilbyder vi professionel hjælp og rådgivning, så du fremadrettet er sikret et velfungerende afløb. Hos Blikas Facility Service er vi først glade, når vores kunder er glade, og derfor sørger vi altid for, at arbejdet først er færdigt, når du står tilbage som en glad og tilfreds kunde.

Kontakt os for at høre mere

Står du overfor større eller mindre projekter inden for vand, herunder stoppet afløb og kloak, og ønsker du et uforpligtende tilbud på arbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 11 94 00 eller skrive til os på kontakt@blikas.dk

VVS opgave

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her