Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

KØKKEN

Få autoriseret VVS hjælp til køkken

I de fleste moderne hjem er køkkenet i centrum. Dette stiller krav til indretning og ikke mindst til VVS installationerne, som skal fungere korrekt. Hvad enten du skal bygge helt nyt, eller foretage en renovering af et ældre køkken, hjælper vi hos Blikas Facility Service med montering og installation af dit drømmekøkken. Vi kan være behjælpelige med fjernvarmen, VVS installationerne, tilbud, materialer, rådgivning og meget mere.

Husets hjerterum

Køkkenet er husets hjerterum. Det er her vi smører madpakker, hjælper børnene med lektier eller nyder et glas rødvin efter en lang arbejdsdag. På mange måder, indbyder køkkenet til socialt samvær og nærvær med familien. Derfor er det essentielt at påtænke køkkenet, som et af de vigtigste elementer i huset, da du bruger en stor del af din hverdag her.  

Hvad enten du skal bygge nyt eller renovere dit køkken, er det derfor vigtigt ikke at gå på kompromis med kvalitet. Dette gælder særligt montering og installation, hvorfor du med fordel kan lade en autoriseret VVS installatør klare arbejdet. 

Hjælp vandhane eller stoppet afløb

Hos Blikas Facility Service står vi altid klar til at hjælpe. Vores dygtige og autoriserede VVS installatører varetager gerne forskellige opgaver, når det gælder montering, installation eller reperation af køkkenarmatur. 

Til et velfungerende køkken hører velfungerende køkkenarmatur. Hos Blikas Facility Service hjælper vores autoriserede VVS installatører med montering og installation af både vandhane, køkkenvask, blandingsbatteri og køkkenarmatur med udtræk. Alt sammen udføres af erfarne og autoriseret montører, så du er sikret et flot og velfungerende resultat. 

Vores VVS montører sørger for, at du som kunde får dine ønsker opfyldt, hvis du har brug for hjælp til VVS, også ved stoppet afløb. Derfor tilbyder vi kompetent rådgivning både før, under og efter arbejdet, så vi i fællesskab kan sikre, at alt er, som det skal være.

Køkkenarmatur sort vandhane

Kontakt os for at høre mere

Mangler du en autoriseret VVS installatør til køkken, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på 72 11 94 00 for en nærmere snak eller svar på spørgsmål, hvis du har VVS relaterede problemer i dit hjem eller virksomhed. Vi vil sørge for kompetent og kvalificeret rådgivning, uanset hvad du måtte have af spørgsmål, ønsker eller problemer.

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her