Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

ARMATURER

Hvad er et armatur?

Armaturer er en fagterm for en vandhaner, som bruges i både køkken og badeværelse. 

Skal du renovere dit køkken eller badeværelse, kan du med fordel udskifte dit køkken armatur eller badeværelses armatur i samme omgang. For nyt armatur, kan gøre en kæmpe forskel for helhedsindtrykket af det pågældende rum, og det vil både fremstå nyt og lækkert. Ved du ikke hvordan du skal skifte armatur, så klarer vores VVS installatører også mindre opgaver.

Nyt armatur til ethvert behov

Armaturer fås i mange forskellige former og farver. Hos Blikas Facility Service er vores køkken armaturer af allerhøjeste kvalitet, fra flere anerkendte mærker. 

Nogle armaturer er lavet med fokus på vand- og energibesparelse, andre med fokus på design og nogle begge dele. Det samme gør sig gældende i badeværelset, hvortil vi ligeledes tilbyder flot, funktionelt og nyt armatur, der passer til dine behov og dit hjem. 

Vi fører et stort udvalg af armaturer, vi tilmed installerer og monterer, hvorfor du får en færdig løsning, når du vælger os som din samarbejdspartner. Vores autorisede VVS installatører sørger for en moderne og kompetent løsning. 

Hos Blikas Facility Service får du altså kvalitets armaturer, der passer ind i både indretning og budget.

ARMATUR TIL KØKKEN OG BAD

Hos Blikas Facility Service laver vi autoriseret VVS i hele landet, så vi er klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for sanitet, vand og varme.

Problemer med afløbsinstallationer og vandinstallationer

Vi møder mange forskellige situationer i forbindelse med udskiftning af vandinstallationer og udskiftning af afløbsinstallationer. Nogle af de situationer, vi støder på, er: 

 • Stoppet afløb
 • Tærede rør som skal udskiftes
 • Mistanke om utætheder 
 • Installationer til gulvafløb
 • Fjernvarme
 • Udskiftning af vandinstallationer eller afløbsinstallationer i forbindelse med renovering af køkken eller badeværelse
 • Udskiftning af armaturer på vandinstallationer og afløbsinstallationer

KONTAKT OS

Hvis du kan genkende én eller flere af ovenstående situationer med dine vandinstallationer og/eller afløbsinstallationer, så tøv endelig ikke med at række ud efter os. Vi har altid en autoriseret VVS installatør til rådighed. 

Ring til os på 72 11 94 00, eller kontakt os via vores online kontaktformular, så finder vi sammen en løsning.

Køkkenarmatur sort vandhane

Kontakt os her
  Jeg vil helst kontaktes på

  Ring til os her