Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Tag styringen over dit hjem

smart home installation af elektriker

ABB har med deres Free@home system udviklet en løsning, som kan gøre dit hjem mere smart, komfortabelt og energivenligt på én gang. Det er yderst bekvemt at anvende, og så er der minimale omkostninger sammenlignet med konventionelle elektriske installationer.

System Access Pointet er hjertet af din ABB-free@home, da denne giver adgang til din computer, tablet eller smartphone, hvilket gør det muligt for dig at definere og fjernstyre systemets forskellige funktioner. Med ABB-free@home kan du styre belysning, varme, ventilation, dørkommunikation og scener. Du skaber dine egne scener ved at planlægge dine installationer på samme tid. Uanset om du planlægger en aften i sofaen eller med mange gæster, kan du med et enkelt tryk indstille dit hjem automatisk til at give dig den optimale komfort og nydelse.

Vores el-installatører kan installere sensorer og aktuatorer på en centraliseret måde, så alle aktuatorer bliver installeret centralt i fordelingstavlen og sensorer fordelt over hele huset efter dine ønsker. Du kan læse mere og tage kontakt her.