Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Skab luksus i hverdagen med Pressalit

Hos Blikas Facility Service sætter vi pris på kvalitet og god funktionalitet. Pressalit er en danskejet virksomhed samt produktion, som kan levere stort set alt, hvad hjertet begærer til et flot badeværelset.

I dette indlæg vil vi præsentere deres flotte toiletsæder, som bl.a. passer til toiletter fra Gustavsberg og Spira, og som kan anskaffes i flere forskellige designs og farver. Disse toiletsæder er designet, udviklet og produceret i Danmark, og kan på baggrund af forskellige designsamarbejder skrive sig ind i dansk designhistorie.

Således er Pressalits produkter et kvalitetsstempel at have på badeværelset. Derudover besidder toiletsæderne Polygine-effekt, som hæmmer baktierevæksten og dermed forhindrer, at bakterier spreder sig. Polygiene er særligt attraktive at anvende til offentlige projekter, men kan bestemt også anvendes i private hjem, hvor der ønskes et stor fokus på hygiejne.

Herudover tilbyder Pressalit bruse- og skiftelejer samt en masse andet tilbehør til badeværelset, som også kan leveres i samme smagfulde design som toiletsæderne.

Blikas Facility Service hjælper dig ikke blot med installationerne på dit nye badeværelse – men også med opsætningen af disse flotte Pressalit-produkter.