Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Opnå energibesparelse med Wavin Sentio

Der er store besparelser at hente, når det kommer til indeklimaet! Wavin Sentio er et gulvvarmesystemt, der har indbygget vejrkompensering og tilbyder samtidig intelligent styring af din gulvvarme i hjemmet! Vejret har stor betydning for varmebehovet, som der skal være i et hjem. Du kan derfor opnå energibesparelser ved at tage højde for vejret i varmestyringen af dit hjem, og dét giver Wavin Sentio dig muligheden for! Sentio kan tilsluttes fjernvarmen, og på den måde bliver det endnu nemmere at holde styr på dit varmeforbrug.

Wavin Sentio systemet er baseret på den nyeste teknologi og design inden for området, og det medfører en brugervenlighed for alle! Der er desuden en tilhørende app, som ligeledes er nem og enkel at betjene. Sentio systemet udvikles løbende og udbygges således med muligheder inden for varme, køling og andre indeklima-relaterede installationer.

Er du klar til fremtidens muligheder inden for indeklimastyring? Vi står i hvert fald klar til hjælpe med dine installationer!

Du kan kontakte os på enten telefon 72 11 94 00 eller kontakt@blikas.dk for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.