Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Højsæson for skybrud

Det er højsæson for skybrud, og derfor også risikoen for en oversvømmet kælder. Det er vigtigt, at du som husejer forebygger skader i tilfælde af, at vejrprognosen melder om skybrud. Du kan gøre en del selv for at beskytte din bolig, dit sommerhus, dine ejendele, men også din pengepung. For det er en dyr affære, hvis uheldet er ude. Vi giver dig her en række forslag til, hvordan du kan holde din bolig sikret mod oversvømmelser:

  1. Du skal huske at få renset dine tagrender, da blade og snavs kan blokere vandet og dermed skab oversvømmelse i din kælder.
  2. Du kan erstatte gulvtæpperne og undgå at gulvet suger spilde- eller regnvand

GROHE har desuden udviklet SENSE, som overvåger luftfugtigheden og temperaturen det sted, du har sat den, og kan på den måde advare dig, hvis der pludselig sker ændringer.

Hos Blikas Facility Service står vi klar til at gennemgå forholdene i dit hjem, så du er på den sikre side, hvis der skulle komme skybrud. Og så er vi som altid klar til at hjælpe dig med dine næste installationer! Du kan kontakte os på enten mail eller telefon 72 11 94 00.