Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Har du sikret din bolig?

Ofte er vi på arbejde, børnene i skole, vi dyrker fritidsaktiviteter osv. Det betyder at mange af os har et hus der står tomt i mange timer, hvorfor det kan være en god idé med et alarmsystem.

Med Ajax-alarmsystem tilbyder vi hos Blikas Facility Service dig et af markedets mest komplette, trådløse sikringssystemer med tyverialarm, videoovervågning, røgalarm og fugtalarm. Dens brugervenlighed er i top, designet er supersmart og du kan styre hele systemet via en app på din smartphone eller tablet. Systemet er brugervenligt for enhver!

Ved at bruge et effektivt alarmsystem, er der hele tiden et vågent øje, som holder øje med dit hjem og på den måde, kan du være tryg. Vi kan blandt andet sørge for, at dit hjem får adgangskontrol, en tyverialarm og overvågning.

Du kan med et alarmsystem skabe en tryghed for alle i hjemmet, da det mindsker risikoen for at indbrudstyve kommer ind, når dit hjem står tomt.

Hos Blikas Facility Service står vi klar til rådgive dig til at vælge den rette alarm, der passer bedst i dit hjem. Er du erhvervsdrivende, leverer vi naturligvis også trygge løsninger til din virksomhed. Du er velkommen til at kontakte os på nedenstående oplysninger, for at høre mere om den løsning der passer til dig.

 
 

Kontakt os her