Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

SYN AF LEJLIGHED

Som udlejer af et eller flere lejemål, kan ind- og fraflytningssyn hurtigt blive en uoverkommelig proces, specielt hvis det falder på et uheldigt tidspunkt. Med mange års erfaring i branchen kan du trygt kontakte Blikas Facility Service, som din faste samarbejdspartner. Vi tager ansvar for vores løsninger og rådgiver dig i processen, hvis du føler det nødvendigt. 

Vi står klar med fagligt personale, enten i dele eller hele processen. Du kan derfor trygt fokusere andet, der giver dig mere værdi og du har en fast sparringspartner.  Kontakt os

FÅ HJÆLP OG RÅDGIVNING TIL SYN AF LEJLIGHED

Skal du som lejer selv istandsætte lejligheden inden fraflytning, så er det vigtigt at vælge en faglig håndværker til opgaven, på den måde er du sikret opgaverne løses rigtigt. Hos Blikas Facility Service varetager og rådgiver vi lejer og udlejer under syn af lejlighed, vi kender reglerne og har mange års erfaring. 

Vi står klar med fagligt personale og hurtig ekspedition i hele landet. Vi er derfor lokalt tilstede nær din adresse og du er i sikre hænder uagtet om du er lejer eller udlejer. 

VIL DU HØRE NÆRMERE?

Hos Blikas Facility Service arbejder vi ud fra principper om høj faglig kvalitet og god service. Vi er løser opgaver i alle omfang, derfor skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er transparante og går ind for et højt serviceniveau. Kontakt os på telefon 72 11 94 00 eller kontakt@blikas.dk. Du kan også gøre brug af formularen nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tømrer med boremaskine

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her