Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bevægelsessensorer indendørs og udendørs

Bevægelsessensorer tænder ikke blot lyset for dig. Sensorerne kan også programmeres til at slukke, når du har forladt rummet. Bevægelsessensorer er netop supersmarte i rum, hvor du ikke opholder dig ofte eller i steder, der bruges til gennemgang som f.eks. trapper, gange eller kældre.

Når du kommer ind ad døren med hænderne fulde, skal du ikke bekymre dig om at fange stikkontakten med albuen i bryggerset. Bevægelsessensoren sørger for, at lyset tændes, så snart den registrerer din bevægelse.

Bevægelsessensorer er derfor en god løsning for miljøet, men også din elregning! En anden bonus ved sensorerne er, at du ikke er i berøring med kontakten. Derfor er der ikke samme risiko for, at bakterier overføres som på normalvis, når du tænder og slukker på kontakten.

Hos Blikas Facility Service kan vi naturligvis også installere bevægelsessensorer udendørs, der sikrer, at lyset eksempelvis i din indkørsel eller på havestier kun tændes, når det er nødvendigt. Vi sørger for at tilbyde bevægelsessensorer, der er velegnet til at holde til det danske vind og vejr.