Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

FJERNVARME

Overvejer du fjernvarme?

Skal dit gamle oliefyr udskiftes, og ønsker du samtidig en mere økonomisk løsning? Så er du kommet til rette sted. Hos Blikas Facility Service tilbyder vi hjælp til montering og installation af fjernvarme. 

Vi tilbyder forskellige VVS løsninger indenfor fjernvarme til både private og erhverv, og med afdelinger i hele landet er vi hos Blikas Facility Service klar til at hjælpe hvorend du bor. Vi tilbyder både fjernvarmeinstallationer, udført af en autoriseret VVS’er og løbende service efterfølgende, så du får mest muligt ud af hver enkelt krone til opvarmningen.

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er et fælles lokalt eller regionalt varmesystem, som bygger på et særdeles enkelt princip, hvor vandet cirkulerer i et lukket system. Det varme vand fra varmeværket sendes ud til forbrugerne, mens det afkølede vand sendes retur til vandværket, hvorefter det bliver genopvarmet. På den måde udnytter vi spildvarme og producere varme på de ressourcer, som er langt billigere og mere stabile samtidigt med at beskytte klima og miljø.

Varme med god samvittighed, service og besparelse

Fjernvarme er blevet yderst populært i flere danske husstande, og det er der mange gode grunde til. Først og fremmest er fjernvarme nemt at benytte, da alt håndteres udenfor dit hjem. Dit lokale fjernvarmeselskab står for alt det praktiske, så du dermed slipper for at skulle varetage og passe et fyr, og herunder stå for anskaffelse og påfyldning af brændsel. 

Udover at bidrage til besparelser, opnår du med fjernvarme en mere miljøbevidst opvarmning af hjemmet. Fjernvarme benytter de tilgængelige ressourcer der findes, og en del af energien kommer fra andre processer, hvilket giver os ekstra nytte ud af noget, som allerede sker. Det synes vi er smart!

FJERNVARME I HELE LANDET

Hos Blikas Facility Service laver vi VVS i hele landet, og vi er klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for sanitet, vand og varme.

Servicering af fjernvarmeanlæg

Hos Blikas Facility Service tilbyder vi servicering af dit fjernvarmeanlæg. På den måde undgår du, at fjernvarmeanlægget slår fejl, hvilket kan resulterer i tårnhøje varmeregninger. Lad derfor vores fagfolk som er autoriseret VVS’er foretage en servicering af dit fjernvarmeanlæg, så du får mest muligt ud af hver krone. 

Ved servicering af dit fjernvarmeanlæg får du: 

  • et hovedeftersyn ved tilmeldingen
  • et alment serviceeftersyn hvert 2. år
  • et hovedeftersyn hvert 6. år og gratis rådgivning ved eftersyn

Forudsætningen for servicering af dit fjernvarmeanlæg er blot, at du er medlem af Fjernvarmens Ordning.

Pris for installation af fjernvarme

Ønsker du at omlægge til fjernvarme afhænger det af installationen af din nuværende opvarmningsform. Opvarmer du din bolig ved hjælp af et oliefyr, kan du bruge dine nuværende radiatorer til fjernvarme og behøver dermed ikke at skifte dem ud. Har du i stedet elvarme, skal du have installeret nye radiatorer og rørføring. Er dette tilfældet vil vvs installation af fjernvarme koste mere. 

Ønsker du at vide mere om, hvad det koster at få indlagt fjernvarme og den årlige fjernvarmepris, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud omkring installation af fjernvarme. Ring på telefon 72 11 94 00 eller skriv til os på kontakt@blikas.dk. Vi er til stede i hele landet og har service 24/7.

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her