Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

NYT BADEVÆRELSE

Autoriseret VVS & Sanitet

Er du træt af det gamle badeværelse, hvis slidte og mørke klinker, håndvask og brusekabine mest af alt minder dig om en grotte? Drømmer du i stedet om et stort og lyst nyt badeværelse af de rette materialer, hvor intet er overladt til tilfældighederne? Så er det tid til fornyelse og udskiftning af de gamle sanitetsprodukter. Men hvad er sanitet?

Sanitet kan bedst forklares som at være hygiejne- og sundhedsforhold, heraf wc, håndvask, brusekabine, badekar mm. til brug på badeværelser eller toiletter, hvilke Blikas Facility Service alle tilbyder autoriseret vvs installation og montering af. Det gælder uanset renovering, stoppet afløb eller opføring af sanitet, badeværelse og/eller toilet.

Nyt badeværelse, sanitet og toilet

Først og fremmest bør du vælge, hvilke sanitetsprodukter du ønsker, når du skal have nyt badeværelse. 

Skal brusehovedet monteres i væg eller på loft og i hvilket materiale? De mange valg kan være svære at træffe, da udvalget af sanitetsprodukter på det danske marked er stort. Vi står derfor altid klar med råd og vejledning fra en autoriseret VVS baggrund, der kan hjælpe dig med at træffe de rette til- og fravalg.

HJÆLP TIL SANITET

Hos Blikas Facility Service laver vi autoriseret VVS i hele landet, og vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset omfanget af problemet, både i forbindelse et stoppet afløb eller installation af fjernvarme.
Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for vand, varme og sanitet.

EN AKTIV SPARRINGSPARTNER OG INSTALLATØR

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning ud fra netop dine ønsker og behov. Vi ser muligheder og løsninger, du måske ikke selv havde tænkt over, og vi er derfor gode og ikke mindst aktive og handlekraftige sparringspartnere. Det bunder i vores mangeårige erfaring, viden og uddannelse indenfor bad og sanitet samt rent vand og sanitet, hvorfor du kan være sikker på at få en kompetent installatør ud på opgaven. 

Hos Blikas Facility Service er kvaliteten i højsædet. Vi vægter sanitet på badeværelset højt, og vi går ikke på kompromis med installationen. Det kommer til udtryk i flere aspekter, idet vi arbejder grundigt og ned til den mindste detalje. Vi forstår, at slutresultatet er vigtigt – både for dig og din sanitet på badeværelset. 

Kontakt os for at høre mere

Mangler du en VVS-installatør, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på 72 11 94 00 for en nærmere snak eller svar på spørgsmål, hvis du har VVS relaterede problemer som stoppet afløb, fjernvarme eller andet i dit hjem eller virksomhed. 

Vi vil sørge for kompetent og kvalificeret rådgivning og udførsel, uanset hvad du måtte have af spørgsmål, ønsker eller problemer.

Nyt badeværelse - brusekabine

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her