Bygnings- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

Bygning- og installationsservice i hele Danmark // Døgnet rundt

SOLAR ALARMSYSTEM

SOLAR TYVERIALARM
– MODERNE OG ENKEL TYVERISIKRING

Hos Blikas Facility Service tilbyder vi montering af det populære alarmsystem fra Solar. Med et Solar Plus Ajax alarm får du et professionelt alarmsystem i dit eget hjem.

Hos Blikas Facility Service har vi et tæt samarbejde med Solar, som står bag dette alarmsystem. Derfor har vi et indgående blik i både opsætningen samt fejlsøgningen, hvis uheldet skulle være ude.

Med et Ajax alarmsystem får du en tyverisikring, som passer ind i det moderne hjem. Med modeller i både sort og hvid kan du tilpasse din alarm til netop dine omgivelser uden at gå på kompromis i forhold til din boligs indretning. Øg derfor sikkerheden i din bolig, og gør livet mere besværligt for eventuelle tyve. 

Kontakt os

ENKEL BESKYTTELSE AF DINE EJENDELE

Med alarmsystemet fra Solar får du en simpel beskyttelse af dine ejendele, der alt sammen kan styres direkte fra din telefon. Befinder du dig uden for hjemmets fire vægge, kan du få notifikationer eller kontrollere alarmstatussen direkte på telefonen. Du får derfor fuldt indblik i, hvis der er ubudne gæster i dit hjem.

Hele systemet styres gennem Security Hub’en, hvor du kobler de forskellige enheder på, så systemet bliver skræddersyet til netop dine omgivelser. Derudover kan systemet også tilkobles enheder, som melder om både indbrud, brand og vandskade. Komponenterne har en levetid på op til syv år, og med cirka 2000 meter rækkevidde i fri sigt, får du fuld kontrol over din boligs sikkerhed.

KVALITET OG GOD SERVICE

Hos Blikas Facility Service sørger vores dygtige ansatte altid for at yde den bedste service samt efterlade vores kunder med et resultat i topkvalitet. Med Solar som samarbejdspartner får vi løbende den nødvendige træning og information fra producenten selv, og vi kan derfor varetage stort set alle opgaver omhandlende Ajax alarmsystemet. 

Thomsen & Fals hjælper med alt installation af lys i hjemmet i Aalborg
Kontakt os for en uforpligtende samtale

Ønsker du at høre mere om vores tyverialarmer, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 11 94 00. Vi fortæller gerne mere om denne smarte tyverisikring, som kan skaleres op til forskellige boligtyper og størrelser.

Hos Blikas Facility Service er vores kunders tilfredshed øverst på dagsordenen, og vi går derfor altid det ekstra skridt, hvad end det omhandler montering af tyverialarm eller rådgivning. Lad os derfor hjælpe dig med at tage sikkerheden i din bolig til et højere niveau. Du kan også kontakte os herunder.

Kontakt os her
    Jeg vil helst kontaktes på

    Ring til os her